Двете последни половинки на Григор Димитров  Лолита Османова и Мадалина

...
Двете последни половинки на Григор Димитров  Лолита Османова и Мадалина
Коментари Харесай

Бившите на Гришо се събраха в Дубай

Двете последни половинки на Григор Димитров  Лолита Османова и Мадалина Геня, се озоваха в рискова непосредственост. Двете се събраха в Дубай преди няколко дни. Рускинята се реалокира в емирството за зимата дружно със фамилията си.

Вече няколко месеца Лолита е там и се любува на неспирния обществен живот. Преди към две седмица в Дубай дебаркира и заместницата й в леглото на тенисиста - Мадалина. Румънката се настани в един от тузарските хотели. С нея са още няколко индивида. Румънската актриса се приготвя в Дубай за идващия си филм - „ Изгубената книга на сътворението “. Снимките ще бъдат в Близкия изток и Малта. Почти всеки ден Мадалина качва клипчета по какъв начин тренира разнообразни каскади. Някои от тях наподобяват много рискови на пръв взор. През останалото време Геня обикаля другите заведения за хранене и клубове с останалите членове на екипа, измежду които и изпълнителят на другата основна роля - Мат Хукингс. В Дубай Мадалина отпразнува и Свети Валентин, като се похвали с хубав букет от неназован мъж.

Прави усещане, че знойната румънка харесва някои заведения, които Лолита постоянно посещава. Така засичането на двете на едно място не е изключено. Срещата няма да е по никакъв начин приятна. Все отново Мадалина открадна Гришо от Османова. Оказа се, че точно поради актрисата Димитров поставя дефинитивно завършек на връзката си с рускинята.

Гришо бе с Лолита към две години.

За последно двамата се появиха дружно на US Open през 2022, по-късно се разделиха, а повода се оказа Геня. Димитров и румънката първоначално не оповестиха връзката си. За първи път Мадалина се появи с него на шампионата в Мадрид предходна пролет. Актрисата бе в ложата му и в Рим малко по-късно. Именно тя публично сподели, че са дружно. На рождения ден на Григор през май качи провокативни фотоси на двамата. Няколко часа по-късно ги  изтри. Мадалина и най-хубавият ни тенисист не спираха да показват какъв брой са влюбени. Затова раздялата им през лятото шокира мнозина.

Оттогава Гришо не обявява да има нова жена до себе си. Вместо това се е фокусирал върху тениса, където прави едни от най-силните си шампионати в кариерата си. В последните си пет съревнования той завоюва една, игра два финала и доближи един полуфинал.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР